Informatie

Onderhoud
Renovatie
Waarom welk product?
Parket op vloerverwarming en vloerkoeling

Door het intensief gebruiken van uw parketvloer zal de vloer na verloop van jaren gaan slijten. Met als gevolg dat deze er minder mooi uit komt te zien. Nu wordt het dus tijd om uw vloer te laten schuren en lakken en / of oliën. Door middel van het schuren, wordt de oude laag verwijdert en kan deze worden voorzien van een nieuwe lak of olie laag, die er tevens voor zorgt dat er een nieuwe beschermlaag op komt. De vloer is hiermee weer optimaal beschermd tegen vuil en vocht en krijgt hierdoor weer een nieuwe uitstraling en eventueel een nieuwe kleur.

Traprenovatie is DE doeltreffende oplossing als uw oude trap een doorn in het oog is en u toe bent aan iets nieuws. U kunt ervoor kiezen om de trap met hout of met laminaat opnieuw te laten bekleden. Ook is de mogelijkheid om er LED verlichting in te verwerken, wat ervoor zorgt dat je trap een blikvanger van uw woning wordt. Doordat de LED verlichting onder de treden wordt bevestigd, is het ook een stuk veiliger op de trap. De treden zijn goed verlicht en u komt nooit in uw eigen schaduw te staan.

Waarom een houten vloer ? Vandaag de dag zijn de decors van laminaat en PVC nauwelijks  te onderscheiden van echt hout. Toch is er niets authentieker dan een echte houten vloer. Hout leeft en heeft een warme uitstraling. De visgraat en hongaarse punt is daarom echt in opmars! De houten vloer kan in veel kleuren geolied of gelakt worden. Omdat wij onze multiplank, visgraat en hongaarse punt rechtstreeks bij de fabrikant bestellen hebben deze een perfecte pasvorm. Zie foto’s. Waarom laminaat ? Goedkoop, slijtvast en praktisch zijn de drie belangrijkste factoren van een laminaat vloer.  Laminaat is makkelijk te reinigen en is  in verschillende patronen, designs en kwaliteiten te verkrijgen. Zie foto’s voor een deel van ons assortiment. Bij aanschaf van een laminaat vloer wordt er een gratis basis ondervloer en plakplint bijgeleverd. Waarom PVC ? De kunststof vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik omdat deze een hoge slijtvastigheid hebben.  De vloer is PVC vloeren zijn namelijk zeer sterk, duurzaam, stabiel, geluiddempend en zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Ook is de PVC geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC is ook te verkrijgen in verschillende designs en kwaliteiten. Zo is er dus voor ieder type persoon een vloer beschikbaar. Voor de romanticus, voor een workaholic en voor de moderne persoon!

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.    Wilt u zich alvast online oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar. Deze kunt u bekijken en downloaden door op de banner hieronder te klikken.

parket op vloerverwarming en vloerkoeling do's en don'ts

Call Now Button